web templates free download

WEBDESIGN

Van ontwerp naar mobile-aangepaste-website

Webdesign

Webdesign

Bij het opstarten van een bedrijf heb je niet alleen een facebook-pagina nodig (die je na de 30 dagen Chalenge van Gerit Vromant zelf kan maken), maar ook een degelijke eigen website onder eigen domeinnaam.
Voor zij die pas starten, of een nieuw produkt of dienst uitbrengen en aldus een nieuwe website nodig hebben, wil ik GRATIS een nieuwe website maken.
Wat?
Ik maak voor u een responsive website die zich automatisch aanpast aan elk toestel (smartphone, tablet, laptop, desktop)
U kan kiezen uit een website gemaakt met puur HTML, of met een CMS (=Inhouds Beheer Systeem) zoals Drupal, Wordpress en Joomla.
Ik maak dan het ontwerp (maximum 3 versies) volgens uw firma-kleuren, met uw logo, uw foto's. U levert mij per email alle nodige elementen aan om op uw website te plaatsen.
U kiest waar uw navigatie-knoppen moeten komen: boven, links of rechts of onderaan de website. U zegt mij welke uw lievelings kleuren zijn.
Ik maak dan een banner voor bovenaan uw website, stel een kleurenpallet samen, maak de menus aan, kies duidelijk leesbare fonts.
Dankzij de CMS, kan u achteraf gemakelijk zelf tekst en foto's toevoegen
Indien nodig kan u vandaag al voor 10 € een dot be, eu, com domeinnaam kopen. Heeft u nog geen web-hosting, (dat is webruimte op een internet server), dan kan ik daar ook voor zorgen. Ik zoek voor u de beste hosting aan de beste prijs. Bijvoorbeeld op een Linux-server. Ik installeer dan ook het gekozen CMS-programma en uw website op de server.

Webshop

Webshop

Vandaag word er meer en meer online gekocht. Klanten zoeken produkten en diensten online, vergelijken prijzen en kwaliteit, en kopen online. Belgie loopt nog altijd wat achter bij online verkoop, maar de meeste klanten gebruiken het internet om hun koop voor te bereiden, de prijzen en de kwaliteit te vergelijken. Met deze kennis gaan ze dan naar de winkel om hun aankoop te doen, voor een goede service in de winkel zijn ze dan ook bereid iets meer te betalen. Maar in de nabije toekomst, als men meer vertrouwen in het internet krijgt en de prijzen van de verzendingen en de post zakken, zal men ook bereid zijn om alles thuis te laten bezorgen.
Daarom is het van belang om nu te starten met een online shop, al was het maar om uw catalogus op internet te hebben en u voor te bereiden voor de nabije toekomst. Wij maken webshops met Prestashop, een zeer goed en gratis programma. Voor Joomla kunnen we VirtuMart integreren in uw website. Voor Drupal is er Drupal Commerce en voor Wordpress is er WooCommerce

Social-Media

Sociale Media

Om goed te scoren op het internet is het ook belangrijk aanwezig te zijn op de sociale media zoals facebook, google+, twitter, pintrest, youtube, linkedin, tumblr, yelp, Instagram, en verder: Vimeo, foursquare, Medium, Snapchat, Reddit...

58% Facebook
23% Linkedin
22% Pinterest
21% Instagr
19% Twitter

Mobirise

Illustraties

Om iets duidelijker te vertellen, moeten we er soms, letterlijke, een tekeningetje bij maken... 

Mobirise

Foto en video

Beeld materiaal is ons zeer belangrijk. Foto's van produkten, video's van het bedrijf...

Mobirise

Tekstschrijven

Een aangrijpend verhaal voor je website, een omschrijving van je produkten, jouw dagelijkse blog...

Adres

Meersstraat, 6
9000 Gent

Contacten

Email: info@lenoren.be                    
Telefoon +32 (0) 489 450 000